Back to Question Center
0

Можете ли да препорачате добар амазон лист за да управувате со моите пописи?

1 answers:

Нудејќи доволно производи за вашите потенцијални клиенти е уште поважно за успешен бизнис за намалување на превозот што може да мислите. Што е уште поизразено - всушност, подобро е да не се чувствувате премногу горди што добивте сликата на вашиот производ на малтерисани со ознаката "распродадена". Мислам дека никогаш не треба да ги направите вашите клиенти да чекаат за обновување - секој купувач мора секогаш да се сервира брзо преку правилно управување со вашиот инвентар. Еве кога е време да ја одберете вистинската алатка за амазон листа - и да имате корист од правилно управување со инвентар, така што вашата онлајн drop-shipping продавница ќе стане попрофитабилна. Секоја Амазон листа алатка класифицирани подолу е специјално дизајниран за водечки онлајн пазар на овој свет - и јас лично ги тестира сите, само за доброто на комплетноста. Значи, чувајте го читањето и се чувствувате слободни да го одберете најдоброто соодветно решение за управување со инвентар кое ги задоволува вашите потреби и цели.

Sellics

Првата и најверојатно најфлексибилната алатка за листа на Амазон, Sellics доаѓа со многу добри карактеристики и е многу лесна за употреба, за почетници продавачи. Меѓу другите силни страни на овој софтвер, постои можност за следење на добивката во реално време со профитната табла, лесно оптимизирање на кампањата и минимизирање на продажните трошоци преку PPC Manager. Вие исто така може да користите Sellics за следење и оптимизирање на вашите листи со производи со помош на сеопфатни истражувања достапни за рангирање на клучни зборови, конкурентна анализа и преглед на производ.

лажички за бод

Следната прилично корисна алатка за наведување на Амазон на која би сакал да пробам е Stitch Labs. Оваа едношалтерска платформа главно се занимава со повеќеканални операции, зголемување на профитабилноста преку автоматизација, рационализација и централизација. Едноставно кажано, овој софтвер може да го достави продавачот на Амазон со детални, детални извештаи потребни за намален раст и поттикна профитабилност. Тоа едноставно им овозможува на продавачите да донесуваат подобри одлуки кои ја подобруваат довербата на клиентите во исто време. Меѓу другите значајни предности кои доаѓаат со оваа алатка за листа на Амазон, најдов вреден конкурентен увид за подобра изложеност на интернет, посилна контрола врз оперативните ризици, прецизно прогнозирање и глобално планирање.

Restock Pro

Оваа алатка за паметни инвентар е одлично решение за постојано следење на вашите очекувани маргини, создавање силно конкурентни списоци на производи, како и се поддржани со вредни практични препораки и навремени предупредувања кои покажуваат разумни сугестии и дејства што треба да се преземат за одржување на синџирот на снабдување (на пример, кога треба да се редефинираат производите и колкаво количество е потребно).

Ecomdash

Ecomdash е последната алатка за котација на Amazon која би сакала да ви покажам денес. И ако продавате на неколку канали, овој автоматски софтвер за управување со инвентар ќе биде ваш избор за убијци таму. Ecomdash работи многу едноставно - може да се користи за обединување на вашите пописи и огласи. Мислам дека лесно може да ги извлечете заедно сите потребни податоци од сите продажни алатки - како што се барања за испорака, нарачки за продажба, и така натаму - за да ги ставите на добро достапен и корисен начин. Со синхронизација на податоците достапни во реално време, можете да дадете мерлив поттик за вашиот бизнис и да започнете да продавате уште повеќе производи преку голем број канали - едноставно и лесно Source .

December 8, 2017