Back to Question Center
0

Како да купите линкови до вашиот сајт без да го уништи вашиот оптимизација?

1 answers:

Линкови се највисок ранг фактор за речиси сите големи пребарувачи како Google, Yandex, Yahoo !, Бинг и други. Има смисла да се инвестираат вашите пари, време и напори во развојот на резултирачки линк зграда кампања како што значително може да придонесе вашиот сајт за пребарување оптимизација. Поради тоа што сообраќајот е директно поврзан со квалитетот на линкови на вашата веб-страница, авторитет на веб извори кои укажуваат на вас да го одредите квалитетот на сообраќајот што ќе го добиете. И, се разбира, тоа може да придонесе за позицијата на ранг на страницата во резултатите од пребарувањето. Кога се анализираат веб-сајтовите за да им дадат на корисниците најсоодветни резултати, ботови за пребарување изгледаат особено за линкови на вашиот веб-сајт. Сигналите поврзани со вашето онлајн бизнис, кои доаѓаат од други извори, создаваат севкупно значење за вашиот сајт. Навистина, постојат бројни фактори за рангирање што ги користи Google за да го оцени вашиот сајт, но линковите претставуваат најзначајна метрика за оптимизација на пребарувања.

buy backlinks to your site

Оваа статија е посветена на паметни начини да се купат линкови до вашиот сајт, а не кршење на правилата на Google. Дозволете ни да разговараме подетално за секој од нив. Во иднина, се надевам дека оваа вредна информација ќе ви помогне да добиете совршен резултат од вашата кампања за градење врски.

Методи за купување на линкови до вашата страница

  • Метод на збиен линк

кои би сакале да создадат еднонасочни линкови. Според оваа техника, треба да контактирате со вебмастерот за да пријавите прекинати врски на неговите веб-страници. Истовремено, ги советувате другите веб-извори да ја заменат таа врска и наместо скршената да поставите релевантен линк до вашата веб-страница. Бидете пријавени прекинати врски; правиш услуга за сопственици на веб-страници. Тоа е причината зошто шансите за backlink назад кон вашиот сајт се релативно високи. За да го користите овој скршен линк метод, прво треба да спроведе истражување на пазарот лажат за да се најде соодветен извор кој има прекинати врски. Потоа посетете го вебмастерот и прашајте го за замена. За време на разговорот бидете учтиви и запознајте се.

buy backlinks

  • Прв линкови преку инфографика

Ако сакате да добиете вредни линкови, вашите потреби. Со градење врски преку инфографика, добивате можност да добиете органски врски сок на вашата страница и да го подигнете вашиот бренд авторитет на интернет. Покрај тоа, корисниците можат лесно да ги разберат податоците преку инфографика и доброволно да го споделат меѓу себе. Треба внимателно да ја одберете вашата инфографика. Таа треба да поседува уникатни и вредни податоци за вашата целна публика. Препорачливо е да ги следите тековните теми за тргување и да им кажете на луѓето за што се заинтересирани. Веднаш штом ќе ги истражувате и собирате потребните податоци, време е да најдете професионалци кои можат да направат вашата содржина визуелна. За среќа, денес не е проблем бидејќи тие се многу внатрешни веб-дизајнери кои ги обезбедуваат своите услуги по разумна цена. Откако вашиот инфографик е подготвен да биде објавен, треба да бидете сигурни дека вашите читатели ќе можат да го споделат меѓу себе. За да го направите ова, создадете уникатен вграден код. Значи, кога сè е подготвено, можете да креирате соопштение за печатот во врска со новиот инфографски пост и да го објавите во социјалните мрежи каде што имате деловни сметки. Покрај тоа, можете да обезбедите е-пошта до корисниците кои претходно се поврзале со слична содржина Source .

December 22, 2017